Запрошуємо на третю ресурсну зустріч із психологинею Світланою Сасюк «Стійкість національних спільнот: витривалість серед стресу і виснаження. Культурні коріння та самоідентифікація як опора в часи викликів», 28 вересня 2024

Новини

24/09/2024

Запрошуємо на третю ресурсну зустріч із психологинею Світланою Сасюк «Стійкість національних спільнот: витривалість серед стресу і виснаження. Культурні коріння та самоідентифікація як опора в часи викликів».

Захід проходитиме в межах імплементації проєкту «Разом сильніші: підтримка та розширення можливостей національних меншин у Луцьку під час війни», який реалізується за фінансування проєкту Ради Європи «Підтримка реформування законодавчої бази щодо національних меншин та зміцнення стійкості національних меншин і ромів в Україні». Офіс Ради Європи в Україні - Київ

Де?: Бібліотека-філія № 6, м. Луцьк, проспект Волі, 10

Коли?: 28 вересня 2024 року (субота), 17.00 – 20.00

Для кого?: представники національних меншин (спільнот), внутрішньо переміщені особи, представники органів влади та громадського сектору, які активно працюють з національними меншинами (спільнотами).

Для реєстрації на захід слід заповнити реєстраційну форму за посиланням до 27 вересня (18.00)

https://forms.gle/bPf9R9BKp4LCnd7C7

*Відправка реєстраційної форми не означає автоматично участь у заході. Після розгляду форм кожен учасник отримає окремий e-mail з підтвердженням участі у заході та програму заходу.

Участь у заході безкоштовна! Кількість місць обмежена. За детальною інформацією звертайтесь за тел: +380665275729 (Мирослава Будчик, координатор проєкту).

Організатори заходу: Департамент культури Луцької міської ради, NGO "Volyn Prospects" / ВОГО "Перспективи Волині" та КЗ «Публічна бібліотека Луцької міської територіальної громади»

*Цей матеріал підготовлено в рамках реалізації проєкту «Разом сильніші: підтримка та розширення можливостей національних меншин у Луцьку під час війни» за підтримки проєкту Ради Європи «Підтримка реформування законодавчої бази щодо національних меншин та зміцнення стійкості національних меншин і ромів в Україні».

КОНТАКТИ

За більш детальною інформацією звертайтесь за телефонами: